• Een schreeuw om de VAR

  Lees
 • Barendrecht en GVVV delen in misère

  Lees
 • Koninklijke HFC overvalt Spakenburg

  Lees
 • Quick Boys doet precies wat moet

  Lees
 • Urk kan een balletje trappen

  Lees


Korte berichten

14 oktober 2018
Het aantal kijkers naar de live uitgezonden wedstrijden uit de Tweede divisie door FOX Sports kent dit seizoen een grillig verloop. Rijnsburgse Boys - Kozakken Boys was met 24.000 kijkers een ware topattractie, maar naar Scheveningen - GVVV keken slechts 3.000 personen. Gemiddeld stemden 12.500 belangstellenden af op de wekelijkse uitzending.
25-08  Spakenburg-Barendrecht13.000
01-09Katwijk-Kozakken Boys14.000
08-09Scheveningen-GVVV3.000
15-09Rijnsburgse Boys-Kozakken Boys  24.000
22-09Excelsior Maassluis-Barendrecht20.000
29-09Spakenburg-IJsselmeervogels13.000
06-10HHC Hardenberg-Katwijk5.000
13-10AFC-Excelsior Maassluis8.000
De cijfers zijn afkomstig van Stichting Kijkonderzoek.
10 oktober 2018
Jan van Raalte, de trainer van hoofdklasser SC Genemuiden, heeft de club te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te zullen vertrekken. Drukke werkzaamheden bij zijn werkgever, samen met de vele reiskilometers, hebben hem tot dit besluit doen komen. Van Raalte is in Genemuiden bezig aan zijn derde seizoen.
3 oktober 2018
De groots aangekondigde uitzending van de derby Spakenburg - IJsselmeervogels op Fox Sports is bekeken door 13.000 kijkers. De nabeschouwing werd door 9.000 mensen bekeken. Op de wedstrijd zelf waren 8.500 toeschouwers afgekomen.
22 september 2018
Haric Memic (FC Lienden) wordt niet geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart, die hij vorige week opliep in de uitwedstrijd tegen Spakenburg (4-3). De aanklager van de KNVB zag onvoldoende grond om een schorsing te eisen. Memic is tegen IJsselmeervogels gewoon speelgerechtigd. Het is de tweede rode kaart die deze week werd geseponeerd. Ook de veldverwijzing van Jeffrey Snijders (VVOG) leverde geen schorsing op.
20 september 2018
Jeffrey Snijders van VVOG wordt niet geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij afgelopen zaterdag kreeg in de wedstrijd tegen DOVO. Snijders werd uit het veld gestuurd op advies van een assistent-scheidsrechter. De aanklager van de KNVB vond echter geen grond voor een schorsing. Daardoor is Snijders tegen ASWH gewoon inzetbaar.
16 september 2018
De wedstrijd tussen Swift en Ter Leede in de hoofdklasse A kwam na een kwartier in de tweede helft ten einde. Scheidsrechter Paarhuis kon niet verder en er bleek geen gekwalificeerde vervanging mogelijk binnen het arbitrale trio. Toen bleef er niets anders over dan het duel definitief te staken. Het uur voetballen had nog geen doelpunten opgeleverd.
25 augustus 2018
Bij Kozakken Boys - AFC moest verdediger Sven van Ingen noodgedwongen het doel van de thuisclub verdedigen toen twee doelmannen geblesseerd het veld hadden verlaten. Na dertien minuten raakte Richard Arends geblesseerd en zes minuten later moest zijn vervanger Nils den Hartog met de brancard van het veld. Het lukte de interim-keeper niet om het doel daarna schoon te houden. AFC-spits Raily Ignacio (ex-Kozakken Boys) scoorde voor rust het openingsdoelpunt. Het bleek de winnende treffer.
21 augustus 2018
Alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van Jodan Boys zijn komend seizoen gratis te bezoeken. Met deze maatregel wil de hoofdklasser uit Gouda laten zien dat de club zich maatschappelijk verantwoordelijk voelt voor de omliggende wijk. Jodan Boys heeft een sponsor gevonden die dit mogelijk maakt. Voorzitter Marco Kastelein: "De vereniging wil het contact met de wijk versterken. Veel mensen hebben een laag inkomen. Als die met hun kinderen willen komen kijken, kan de prijs een barrière zijn. We hopen op veel toeschouwers en op die manier te stimuleren dat mensen elkaar ontmoeten."
19 augustus 2018
Het zal de bezoekers van Voetbal op Zaterdag al zijn opgevallen. De website heeft gedurende de zomerstop een nieuwe we aanblik gekregen. Op de homepage staat geregeld een uitvergroot wedstrijdbeeld. Vanaf de homepage kan er gebladerd worden (met de pijltjes links en rechts) naar de meest recente berichten. Berichten die zich niet lenen voor een uitvergroot beeld zijn terug te vinden via de knoppenroute BERICHTEN-ACTUEEL.
30 juli 2018
Timo Ruigrok moet noodgedwongen zijn voetbalcarrière beëindigen. De middenvelder die net de overstap van SJC naar VVSB had gemaakt kampt met versleten enkelgewrichten. Op doktersadvies moet hij per direct zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen.Laatste video's

 
ARC - Argon
 
CSV Apeldoorn - Flevo Boys