Berichten Tweede divisie

16 oktober 2018

Na de wedstrijd tussen DOVO en Noordwijk was er mogelijk een ei te bakken op Gert Kruys. Maar de coach van DOVO reageerde in zorgvuldig gekozen bewoordingen op het afkeuren van het doelpunt van Joshua Patrick waarmee DOVO een paar minuten voor tijd op een 3-2 voorsprong zou zijn gekomen.

3958
14 oktober 2018

BARENDRECHT - Meer nog dan een deling van punten, betrof het gelijkspel tussen Barendrecht en GVVV een deling van onmacht. Beide ploegen toonden vrijwel een gehele wedstrijd lang aan dat het bij hen op zijn allerzachtst gezegd niet soepeltjes loopt.

5962
14 oktober 2018

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Wat kan een voetballiefhebber zich beter wensen dan een heerlijk najaarszonnetje. Een lekker briesje erbij en een goede spannende wedstrijd. Aan de blauwe kant van de Westmaat werden de eerste twee wensen volledig vervuld. De laatste wens niet, en werd het duel in de Tweede divisie een zeer matig verlengstuk van wat een goede wedstrijd had moeten worden.

2133
13 oktober 2018

Opnieuw heeft AFC een achterstand bij rust om weten te zetten in een klinkende overwinning. Excelsior Maassluis had in het eerste bedrijf veruit de meeste kansen, maar benutte er slechts één. Na de pauze was het een compleet ander verhaal. AFC dicteerde en scoorde vier keer. Raily Ignacio deed met twee doelpunten weer goede zaken met betrekking tot het topscorersklassement.

5641
12 oktober 2018

Een klaagzang is niet op zijn plaats, maar zorgen zijn er wel voor Albert van der Dussen, de opvolger van Adrie Poldervaart, die zeker afgelopen seizoen een mooie prestatie (vierde plek) neerzette met Barendrecht. Daarmee vergeleken valt de start nu ook zo tegen. Barendrecht verloor in het nog prille seizoen al vijf keer en is op dat onderdeel koploper in de Tweede divisie.

7917
10 oktober 2018

Derde divisie: Doelpunten vallen als rijpe appelen. Dat was de toepasselijke kop boven het overzicht van speeldag 7 in de Derde divisie. De achttien ploegen maakten bij elkaar 42 doelpunten. Maar boven de Tweede divisie had die kop eigenlijk nog beter gepast. Daar liet een zelfde aantal teams de teller stoppen bij 48 treffers.

9507
7 oktober 2018

HARDENBERG - Een trainer die aangaf geen vertrouwen meer te hebben in de samenwerking met zijn spelersgroep, dat was volgens de clubleiding van Katwijk de aanleiding voor het opzienbarende ontslag van Jack van den Berg afgelopen donderdag.

14203
6 oktober 2018

AFC heeft de koppositie, die de ploeg vorige week pakte, niet vast kunnen houden. De Amsterdammers speelden op Houtrust met 3-3 gelijk tegen Scheveningen. IJsselmeervogels won wel, met 4-1 van De Treffers, en maakte zich weer meester van de leidende positie in de Tweede divisie. AFC volgt op de tweede plaats, maar moet nu Rijnsburgse Boys naast zich dulden.

8993
5 oktober 2018

Zo denk je, niets aan de hand bij Katwijk. Weliswaar verloren van Excelsior Maassluis (2-4), maar een club als Katwijk kan wel tegen een stootje. En dan opeens komt het bericht naar buiten dat coach Jack van den Berg zijn ontslag heeft gekregen. Op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Van den Berg leidde in mei van dit jaar Katwijk nog naar een dik verdiend kampioenschap in de Tweede Divisie.

15781
4 oktober 2018

Katwijk heeft trainer Jack van den Berg ontslagen, "na goed onderling overleg" zo staat er op de clubsite te lezen. De teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag (2-4 tegen Excelsior Maassluis) zette diverse gesprekken in gang en daaruit kwam naar voren dat er onvoldoelde 'synergie' was tussen trainer en spelers.

7995