Berichten Derde divisie

16 oktober 2018

Na de wedstrijd tussen DOVO en Noordwijk was er mogelijk een ei te bakken op Gert Kruys. Maar de coach van DOVO reageerde in zorgvuldig gekozen bewoordingen op het afkeuren van het doelpunt van Joshua Patrick waarmee DOVO een paar minuten voor tijd op een 3-2 voorsprong zou zijn gekomen.

5274
14 oktober 2018

HARDERWIJK - Het thuis nog ongeslagen VVOG heeft het op het schitterend in de zon gelegen sportpark Strokel in Harderwijk niet kunnen bolwerken tegen Quick Boys, de nummer twee van de ranglijst. Een wat gemakkelijk gegeven strafschop zorgde ervoor dat de gasten met een 0-1 voorsprong de rust in konden gaan.

2584
13 oktober 2018

Na negentig minuten was de stand tussen DOVO en Noordwijk in balans, maar in de extra tijd kwam de klasse van de koploper boven drijven. Met twee doelpunten beslisten de Noordwijkers de wedstrijd. Medekoploper Quick Boys won in Harderwijk ruim van VVOG. Het werd op De Strokel 1-4 voor de ploeg van trainer Erik Assink.

5446
12 oktober 2018

Een klaagzang is niet op zijn plaats, maar zorgen zijn er wel voor Albert van der Dussen, de opvolger van Adrie Poldervaart, die zeker afgelopen seizoen een mooie prestatie (vierde plek) neerzette met Barendrecht. Daarmee vergeleken valt de start nu ook zo tegen. Barendrecht verloor in het nog prille seizoen al vijf keer en is op dat onderdeel koploper in de Tweede divisie.

8003
10 oktober 2018

Derde divisie: Doelpunten vallen als rijpe appelen. Dat was de toepasselijke kop boven het overzicht van speeldag 7 in de Derde divisie. De achttien ploegen maakten bij elkaar 42 doelpunten. Maar boven de Tweede divisie had die kop eigenlijk nog beter gepast. Daar liet een zelfde aantal teams de teller stoppen bij 48 treffers.

9636
6 oktober 2018

Noordwijk en Quick Boys hebben de achtervolgers geen kans gegeven om dichterbij te komen. Noordwijk haalde met 6-1 tegen VVOG en Quick Boys versloeg FC Lisse met 3-0. De beide koplopers houden het gat van vier punten met DVS '33 Ermelo, Harkemase Boys en ASWH in stand. Noordwijk neemt op basis van het doelsaldo de eerste plaats in.

8300
5 oktober 2018

Zo denk je, niets aan de hand bij Katwijk. Weliswaar verloren van Excelsior Maassluis (2-4), maar een club als Katwijk kan wel tegen een stootje. En dan opeens komt het bericht naar buiten dat coach Jack van den Berg zijn ontslag heeft gekregen. Op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Van den Berg leidde in mei van dit jaar Katwijk nog naar een dik verdiend kampioenschap in de Tweede Divisie.

15988