Nieuws

Veel teams op trainingskamp in de Spaanse zon

Nieuws
Trainingskamp

 

27 december 2017

Een groot aantal prof- en amateurclubs overwintert weer in Spanje. Trainingskampen.nl organiseert voor veel clubs het trainingskamp in Spanje of Portugal. Barcelona, Valencia, de Costa del Sol, de Algarve, het zijn populaire bestemmingen op het Iberisch schiereiland. En voor wie 20 graden nog niet genoeg is, zijn er ook nog de Canarische eilanden.

 

DFS belegt opnieuw een trainingskamp in de Spaanse zon.

 

Aan de Costa de Sol strijkt ook dit jaar weer een groot aantal clubs neer. Rijnsburgse Boys, ASWH, Quick Boys, SDC Putten, DFS en Smitshoek doen Malaga en Torremolinos aan. Maar Trainingskampen.nl verzorgt ook de trainingskampen van NEC, Heracles en Sparta. Met zoveel Nederlandse clubs in de omgeving kan het niet anders of dat levert een aantal interessante ontmoetingen op. Zo spelen Rijnsburgse Boys en Capelle tegen elkaar en komt Quick Boys uit tegen NEC. En verder noteren we onder andere SDC Putten - Silvolde, Smitshoek - RKZVC en ADO '20 - ASWH.

 

Een greep uit de diverse bestemmingen die de (zaterdag-)clubs aandoen:

 

Albufeira

Spijkenisse
Jodan Boys
Oranje Wit
Drachtster Boys
SHO
Go-Ahead Kampen

Barcelona e.o.

VVSB
Argon
Westlandia (za)
Overmaas

Gran Canaria

Scheveningen
Ajax (za)

Torremolinos e.o.  

Rijnsburgse Boys
ASWH
Quick Boys
Smitshoek
DFS
SDC Putten
WNC

Sevilla FC Rijnvogels
Valencia

IJsselmeervogels
Nootdorp
WV-HEDW

 

Voetbal op Zaterdag zal tijdens de eerste week van januari verslag doen van de diverse trainingskampen in en rond Torremolinos.