Nieuws

Derde divisie: VVOG deelt met Jong FC Twente

Wedstrijdverslag
Derde divisie
Competitie

 

22 maart 2018

VVOG heeft donderdagavond de punten gedeeld met Jong FC Twente. De Harderwijkers kwamen in Hengelo vlak na rust op voorsprong, maar moesten de Twentenaren acht minuten voor tijd de gelijkmaker (1-1) toestaan. VVOG bleef daarmee wel ongeslagen onder de nieuwe trainer Hennie in 't Hof.

 

In 't Hof had voor komend seizoen al een contract gesloten, maar is na het tussentijds ontslag van Hans van Arum een paar weken terug meteen aan de slag gegaan in Harderrwijk. Tegen ACV zat In 't Hof voor het eerst op de bank en zag toen VVOG met 2-1 winnen.

 

Met de puntendeling in Hengelo veranderde er in de volgorde op de ranglijst niets. VVOG bleef negende, Jong FC Twente elfde.

 

Jong FC Twente - VVOG 1-1 (0-0)

Voor rust weinig kansen voor beide doelen. VVOG-doelman Frans Koornberg moest wel een keer in actie komen op een afstandsschot. Na de pauze opende VVOG al vlot de score toen Harrie Kersten een assist van Pernelly Biya verzilverde. Jong FC Twente ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en gaf daardoor wel ruimte weg. Halverwege de tweede helft had Frank Hol de 0-2 voor VVOG op zijn schoen, maar plaatste oog in oog met Jeffrey de Lange de bal in de handen van de Twentse doelman. Dylan George zorgde met de 1-1 ervoor dat de Twentenaren alsnog loon naar werken kregen.

Doelpunten 52. Harrie Kersten 0-1, 82. Dylan George 1-1
Scheidsrechter C.J.L.P. Berben
Toeschouwers 70
Jong FC Twente Jeffrey de Lange, Henk van Schaik, Godfried Roemeratoe, Delano Grootenhuis, David Sambissa, Ramiz Zerrouki, Rashaan Fernandes, Alexander Laukart (76. Joel Felix), Ritchie Zinga (63. Ryan Trotman), Jonatan Frimann, Dylan George
VVOG Frans Koornberg, Tim Muller, Jan Jurriën Hop, Thomas Vossebelt, Jaime Bruinier (79. Sam Doeve), Wilko Braam, Pernelly Biya (88. Yorick Hogetoorn), Harrie Kersten, Frank Hol, Wesley de Klein, Jeffrey Snijders (50. Zakaria Fadili)
Gele kaart Jeffrey Snijders, Pernelly Biya (VVOG)

 

Klik hier voor de uitslagen- en standenpagina van de derde divisie.